Privacyverklaring

  • Super User

Privacy policy Cantina Mexicana

Cantina Mexicana respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Cantina Mexicana gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een reservering maakt heb ik je naam en e-mailadres en nodig om je boeking te bevestigen.
  • Voor een eventuele nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 12 keer nieuwsbrief met daarin informatie over ons restaurant.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op regelmatige basis houd ik ook een enquête om feedback te verzamelen. Hiervoor deel ik een link in het bestelproces. Het delen van feedback in de enquête is anoniem en hiervoor zullen dus geen gegevens worden verzameld.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

Cantina Mexicana werkt samen met de volgende partijen:

  • De Rabobank ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van de Rabobank voor meer informatie.
  • Transip is de host van deze website. Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Transip. Transip heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Daarnaast gebruikt Cantina Mexicana cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Cantina Mexicana verkoopt je gegevens niet

Cantina Mexicana zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 1 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Cantina Mexicana opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Cantina Mexicana en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Cantina Mexicana
Vismarkt 50
9711 KV, Groningen

 

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zondag van 17:00 tot en met 22:00 via 050-3120131. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Niños

  • Marlous

Ook voor de kinderen is uiteten een feestje bij Cantina Mexicana

Cantina maakt uiteten met het gezin een beleving

Ooit zijn we, omdat onze gasten van het eerste uur niet alleen meer met hun grote liefde kwamen maar later ook hun kinderen meenamen, begonnen met het in huis halen van tekenpapier en kleurpotloden. Toen we in 1997 gingen verbouwen, hebben we in ons souterrain een hoek gereserveerd voor de kleintjes. Deze speelhoek hebben we destijds voorzien van speelgoed, spelletjes, boekjes en natuurlijk een kleine tv en een videorecorder. Maar jullie kinderen werden groter en wij kregen steeds meer gasten die hun kinderen meenamen. Daarom hebben wij halverwege 2006 een fors stuk van de kelder vrijgemaakt voor een grote kinderhoek. Deze is ingericht met spelletjes, grote legoblokken om je eigen huis mee te bouwen, speelkeukentje, een aankleedkussen en nog veel meer. De kleurplaten en potloden van weleer zijn er natuurlijk nog steeds.

Gezond plus uiteten plus kinderen. We hebben een kindermenu speciaal voor je niños. Maar wil je jouw kinderen iets anders laten proeven, gezonder eten, dan kunnen je spruiten ook kiezen van de normale kaart. De porties passen we dan aan. Veel van onze gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten vanuit ons kruidentuintje op het dakterras. Echt Mexicaans eten of een lekkere hap voor de niños. Terwijl jullie genieten van een avondje uit kan er gespeeld worden.
Voor meer informatie over onze gerechten, neem gerust contact met ons op.

Eten voor het hele gezin

Lees verder

Dining

  • Super User

Diner

Ons menu is met liefde samengesteld door onze chef. Onze keuken heeft een menu gecreëerd op basis van authentieke Mexicaanse recepten. Op basis van jarenlange ervaring in de Mexicaanse keuken en geïnspireerd door Mexicaanse topkoks worden de gerechten met veel passie bereidt. Alle producten worden dagelijks vers ingekocht of uit ons kruidentuintje gehaald, de koks van Cantina gebruiken geen kant-en-klare producten. Alles voor de ultieme Mexicaanse smaak en beleving. Mocht u er vragen over hebben, stel deze dan gerust.

ALLERGENEN

Cantina y los niños.

Ooit zijn we, omdat onze gasten van het eerste uur niet alleen meer met hun grote liefde kwamen maar later ook hun kinderen meenamen, begonnen met het in huis halen van tekenpapier en kleurpotloden. Toen we in 1997 gingen verbouwen, hebben we in ons souterrain een hoek gereserveerd voor de kleintjes. Deze speelhoek hebben we destijds voorzien van speelgoed, spelletjes, boekjes en natuurlijk een kleine tv en een videorecorder. Maar jullie kinderen werden groter en wij kregen steeds meer gasten die hun kinderen meenamen. Daarom hebben wij halverwege 2006 een fors stuk van de kelder vrijgemaakt voor een grote kinderhoek. Deze is ingericht met tafelvoetbal, een grote TV met dvd-speler, grote legoblokken om je eigen huis mee te bouwen, speelkeukentje, een aankleedkussen en nog veel meer. De kleurplaten en potloden van weleer zijn er natuurlijk nog steeds. Nog een tip: als je met kinderen komt, kom dan bij voorkeur al aan het einde van de middag of vroeg in de avond. Het is dan nog niet zo druk in het restaurant en de kinderen hebben de ruimte.

Lees verder

Contact

  • Super User

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Get in touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

123 Main Street, Anytown UK
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

123 Main Street, Anytown
England, United Kingdom

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+1 (555) 555-5555

Lees verder

Lunch

  • Super User

Lunch

Sinds kort is Cantina Mexicana ook geopend voor de lunch.
Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn wij vanaf 12:00 geopend.

Komt u gezellig op ons terras genieten van onze nieuwe lunchkaart?

Soft Shell Taco's

Strips van gegrilde biefstuk met een coleslaw van rode en witte kool, wortel en rode ui. Geserveerd met guacamole en chipotle mayonaise.

Gegrilde kipfilet met cajun kruiden, coleslaw van rode en witte kool en wortel. Poco de gallo en guacamole.

Gegrilde kabeljauw, mango salsa, mais en chipotle mayonaise.

Quesadilla's

Knapperige bloemtortilla's met een vulling van pittige chorizo, zure room en tomaat. Gegratineerd met kaas.

Knapperige bloemtortilla's met een vulling van gegrilde kip, zure room en tomaat. Gegratineerd met kaas.

Knapperige bloemtortilla's met een vulling van kaas, zure room en tomaat. Gegratineerd met kaas.

Knapperige bloemtortilla's met een vulling van portobello, zure room en tomaat. Gegratineerd met kaas.

Pan (brood)

Brood met avocado, sla, tomaat, gepelde rode ui, jalapeno's en een chipotle mayonaise.

brood met avocado, rucola, tomaat en rode ui.

Brood met rucola, avocado, pico de gallo en gegrilde paprika.

Nacho's (bowl)

Nacho's met geraspte kaas uit de oven, zure room, gestoofde kip of gehakt, pico de gallo, guacamole en lente ui.

Nacho's met geraspte kaas uit de oven, zure room, paddestoelen, pico de gallo, guacamole en lente ui.

Nacho's met geraspte kaas uit de oven, zure room, gegrilde ui en kip, pico de gallo, guacamole en lente ui.

Ensaladas

Gemengde salade van tomaat, avocado, rode ui, kidney beans, mais en lauw warme geitenkaas. Geserveerd met brood.

Salade van avocado, gerookte zalm, kappertjes en rode ui. Geserveerd met brood.

Comida Tipica Charra

Onze befaamde spareribs, op geheel eigen wijze bereidt met ketjap en kaneel. Geserveerd met friet, salade, tomatensaus en knoflooksaus.

Een sappige Rib-eye van 250 gram, van de gril. Geserveerd met friet en salade.

Mexicaanse runderburger met guacamole, salsa Mexicana en tortilla chips. Geserveerd met friet en salade.

Lees verder

Contact

  • Super User

Wij staan dagelijks klaar voor jullie!

Het is mogelijk vanaf 17.00 uur vrij binnen te lopen. Wij willen onze gasten graag een gezellige avond bieden met onze authentieke Mexicaanse sfeer en gastvrijheid. Nog geen tafel beschikbaar, wacht dan gerust aan onze bar onder het genot van een hapje en een drankje. Reserveren is mogelijk via mail of telefoon. Daarnaast kunnen we helaas niet op voorhand een tafel op ons heerlijke dakterras toezeggen. Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan gerust.

mail ons

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Vismarkt 50
9711 KV, Groningen

050-3120131

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

17:00 tot sluit

Reserveren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
050-3120131

Lees verder

Gallery

  • Super User

Een kijkje in ons restaurant

Met deze fotocollage geven wij een kleine blik in ons restaurant.

Lekker buiten eten bij mooi weer? Zoals je misschien al weet en anders hopen we dat je het snel meemaakt, twee geweldige dakterrassen, verscholen achter de Cantina. We hebben echter sinds kort een derde dakterras waar je op meer dan 7 meter hoogte over de daken van ons ‘Grunn’ uitkijkt ... ons adelaarsnest. Als je een keer vroeg komt en daardoor vol in de heftige ‘playa’-warmte zit, dan is dit terras met zonneluifels ideaal.

dagelijks vanaf 17:00

vanuit ons kruidentuintje

vrolijke kleuren

maak van elke gelegenheid een feestje

uitgebeide 'bebibas' kaart

feestje voor iedereen

genieten van de Nederlandse zon

oog voor detail

catering, feestje, groepsdiner

orginele Mexicaanse gerechten

krijg het zomer gevoel

oneindig spelen in Cantina's kinderhoek

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Lees verder

Meer artikelen...

© 2017 Cantina Mexicana. Gerealiseerd door